Vi brinner för Linedance
 

Kursnivåer

Nybörjare ej vårterminen 2023

Man måste börja någonstans! Det här är kursen för dig som aldrig dansat linedance eller vill börja om igen. Inga förkunskaper krävs.

Fortsättning

Kursen för dig som dansat en termin. Vi lär ut nya, enklare danser och repeterar de danser vi lärt oss på Nybörjarkursen.

Fortsättning 3

Kursen för dig som dansat två-tre terminer. Vi lär ut nya, enklare danser och repeterar de danser vi lärt oss på Nybörjarkursen/Fortsättning 1 och 2.

 Easy Improver, ej vårterminen 2023

Kursen för dig som vill ha en blandning av några enklare Improverdanser och några med lite mer utmaning. Du har dansat minst två-tre terminer och hänger med bra.

Improver, ej vårterminen 2023

Kursen för dig som dansat minst tre-fyra terminer och har bra kläm på grunderna och terminologin. Du tränar hemma och går också ut och socialdansar.

Gott & Blandat

Det här är kursen där vi lär ut klassikerna, som tillhör "allmänbildningen". Men vi tar också med nya danser, som fyller dansgolven idag.  Nivå på danserna är High Improver/Easy Intermediate/Intermediate. Det är en kurs på dagtid med ett lite lugnare tempo.

Easy Intermediate/Intermediate

Du vill ha lite mer att bita i och känner dig redo för en del utmaningar. Också på den här kursen blandar vi nivåerna från High Improver/Easy Intermediate till Intermediate. Du socialdansar och tränar också hemma med att trampa danserna. 

Intermediate/Advanced

Kursen för dig som dansat minst fyra-fem terminer och kan grunderna väl, är säker på dansterminologin och hänger med utan problem. Danserna är på nivåerna Intermediate/High Intermediate/Advanced. Du både tränar hemma och går ut och socialdansar. 

                                                                      

”Vi lär ut, du förvaltar”