Vi brinner för Linedance
 

Kursnivåer

Nybörjare

Man måste börja någonstans! Det här är kursen för dig som aldrig dansat linedance eller vill börja om igen. Inga förkunskaper krävs.

Fortsättning, ej höstterminen 2021

Kursen för dig som dansat minst en termin. Vi lär ut nya, enklare danser och repeterar de danser vi lärt oss på Nybörjarkursen.

Easy Improver, ej höstterminen 2021

Kursen för dig som vill ha en blandning av några enklare Improverdanser och några med lite mer utmaning. Du har dansat minst två-tre terminer och hänger med bra.

Improver, ej höstterminen 2021

Kursen för dig som dansat minst tre-fyra terminer och har bra kläm på grunderna och terminologin. Du tränar hemma och går också ut och socialdansar.

Gott & Blandat

Det här är kursen där vi lär ut klassikerna, som tillhör "allmänbildningen" på Improver/Easy Intermediatenivå. Men vi tar också med nya danser, som fyller dansgolven på dessa nivåer. Det är en kurs med ett lite lugnare tempo. Kursen är på dagtid.

Easy Intermediate

Du vill ha lite mer att bita i än på Improver-nivå, men vill inte ta steget upp till Intermediate ännu. Då passar Easy Intermediate för dig. Här blandar vi lite lättare Intermediate-danser med High Improver-danser till en lagom mix av utmaningar.  

Intermediate/Advanced

Kursen för dig som dansat minst fyra-fem terminer och kan grunderna väl, är säker på dansterminologin och hänger med utan problem. Danserna är på nivåerna Intermediate/High Intermediate/Advanced. Du både tränar hemma och går ut och socialdansar. 

                                                                      

”Vi lär ut, du förvaltar”